Artiklen her er skrevet som en rejse-blog af Jan Elias Larsen, om hans og schæferhunden Odins rejse til USA i marts 2019, for at deltage i WM i K9ProSport.

Jan Elias Larsen overtog Odin fra Hundens Tarv, hvor Odin var endt som en af vores hittehunde. SÅ langt kan man nå med en “genbrugshund”.

 Schæferhunden Odin og mig, nåede mere en mine foreventningee turde drømme om til WM i hunde konkurrencen K9ProSPORTportSport i Texas USA. 😊🏆👍

Tak til Hundens Tarv for godt samarbejde .

Med venlig hilsen

schæferhunden Odin og Jan 😊

Så er vi landet hjemme på adressen igen dejligt 😊 , pokalen for 3 pladsen til WM i K9ProSport i security i USA , passer godt ind på pokal hylden herhjemme. Beviset for første pladsen til WM i K9ProSport trænings divisionen i USA , vil blive eftersendt. Odin skal vist til at have en større hylde 😜


Så blev det er Torsdag aften her i Houston. Odin og jeg tager en hotel ophold her i nat på Hotel Hilton. I morgen rykker vi, og tager det sidste stræk hjem Houston, Amsterdam, Kastrup, Billund, og Stendis 🙂👍👍👍


Den 3 benede lykke gris, som jeg fik af min søster , inden afgangen mod WM i hunde konkurrencen K9ProSport her i Texas USA har gjort sin pligt. Den lå nemlig rigtig godt i min lomme, under hele konkurrencen 😊. Odin og jeg stillede til WM i K9ProSport i diciplinerne trænings division og sercurity. Resultatet blev for os, at vi blev Samlet vinder af trænings divisionen med en 1 plads 🏆🏆🐺 . + en 3 plads i security divisionen 🏆🏆🐺. Et super resultat for Odin og mig her til WM i TexasOnsdag slappede vi af til den helt storre guld medalje, efter den lange rejse her til Texas. Vi brugte dagen på at være på besøg hos en større outlet butik, der solgte tøj til en reduceret pris. Men Odin og jeg syntes nu det var meget sjovere at gå og drømme ovre hos den lokale harley forhandlere i stedet for. Senere på dagen var alle danskerne samlet til spisning og sightseeing i Fort Worth Stock yards. Aftenen blev brugt på en let gang hunde træning, og social hygge med de andre danskere. Kl 21.45 Var det godnat og tak for idag 🐺🏆👍👍👍


Når nu Odin og jeg rejser mod USA den kommende Tirsdag, for at deltage i WM i hunde konkurrencen K9ProSport i Texas USA D 30 Marts, er det meget vigtigt at håret sidder korrekt under sådan en tur. Så er det jo godt at vores sponsor, Salon Lindeved Feldborgvej 10,7490 Aulum, kan give Odin det rette look til turen 😂😂😂. Følg os under hele vores USA tur, på vores Facebook side. Jan og schæferhunden Odin . Eller på Hundens Tarv.dk

  • Så Har dyrlæge Hanne Fauerby, idag Onsdag foretaget de sidste obligatoriske sundheds test af Odin. Inden afrejsen mod USA den kommende Tirsdag. Følg os på vores. Facebook side. Jan og schæferhunden Odin  🙂👍👍    Afrejse datoen mod  Houston USA D.26 Marts.

  • Begynder at nærme sig, vi er klar om 11 dage til afgang  🙂🐺👍


Følg mig og Odin på vores Facebook side.

Jan og schæferhunden Odin.

Hvorfor bruge kræfter på at løbe ved siden af cyklen, når jeg nu kan side på ryggen af far  🐺👍


Her hygge trænes der lidt , her øves der bid og slip med Odin 🐺

  •   ,,Den kommende weekend 9 – 10 Marts, træner WM holdet i K9ProSport i Stendis lejren. Stendisvej 43 7830 Vinderup, i tidsrummet fra lørdag kl 11.00 til Søndag kl 11.30 . Mange af kursisterne incl hunde i lejren, står i dette øjeblik med det ene ben i USA. Da mange af deltagerne, deltager i WM i hunde konkurrencen K9ProSport i Texas USA D 30 Marts. Da jeg selv er en del af WM truppen der skal med til WM i USA, med min egen hund Odin. Har jeg mulighed for at give jer, en eksklusiv kik ind i lydighedens verden, kvit og frit. Er man nysgerrig nok, ringer man til mig og aftaler tid på 28899108, så giver jeg, eller en af mine kollegaer gerne en lille rundvisning, hvis man kikker forbi🙂. Med venlig hilsen.
    Jan Elias ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,I mens far tester sende og modtager forhold på Hundens tarv s blog. Bevarer jeg roen og over blikket her oven på hunde kassen 🐺 🙂 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Her kommer snart live opdateringer på denne her blog, DIREKTE fra USA 😉 , i samarbejde med Hundens Tarv. En fortælling om schæferhunden Odin, der som ung hund skulle have været aflivet. Men på grund af Hundens Tarv blev redet på stregen, den 30 Marts 2019 deltager Odin og hans ejer Jan. i Hunde konkurrencen WM i K9ProSport i staten Texas USA, hvor vi sender direkte fra 😉 . Indtil da, vil vi køre små test på siden her. Så vi er sikre på at udstyret her også virker i USA.    Mvh Odin og Jan