Kære alle følgere af Hundens Tarvs Facebook-side og Hundens Tarvs hittehunde Facebook-side.

Vi er nu henholdsvis 6.200 og 4.200 der følger disse sider. Det er vi naturligvis glade for; men vi er kun omkring 190 betalende medlemmer af foreningen.
Det er meget fint man følger, deler og liker på Facebook. Men der hvor det rykker, og det der hjælper hundene, er hvis man melder sig ind i foreningen og evt. være en aktiv del af foreningen. Vi mangler hænder. Lige nu er det kun bestyrelsen der er aktiv, og der er åbne pladser til denne ved næste generalforsamling, som kommer til foråret 2020.
Vi ønsker flere betalende medlemmer, da vi på den måde kan redde flere hunde og lave spændene aktiviteter. Det koster penge at tage sig af disse dyreværnssager, så hjælp os med fortsat at gøre en forskel.
Et medlemskab koster 200 kr. per person i året, 150 kr. for pensionister og studerende og 500 kr. for et firma-medlemskab.
Udover at redde hunde, så arbejder Hundens Tarv også politisk. For at få mere indflydelse og bedre blive, hørt kræver det medlemmer. Jo flere, jo stærkere står vi. Sammen kan vi råbe politikerne op i samarbejde med DOSO (DyreværnsOrganisationernes SamarbejdsOrganisation)

Indmelding kan ske via dette link, hvor der kan betales med Dankort : http://www.hundenstarv.dk/produktside/…

Derudover kan der betales via mobilepay til 36116 ( husk at skrive navn og adresse, email, tlf og ønsket medlemskab i “meddelse”.

Eller via bank overførsel til : Sydbank reg. nr.: 0570 – konto nr.: 0001605283

Vi håber at kunne byde jer velkommen i Hundens Tarv.

Med venlig hilsen
Lars Jørgensen
Formand